چگونه عسل طبیعی را تشخیص دهیم؟

شاید این خبری بد باشد که متاسفانه شناسایی عسل طبیعی و مصنوعی هرگز به کمک انگشت، قاشق یا مزه کردن و . ممکن نیست و تنها از عهده‌ی آزمایشگاه و دستگاهی به نام رفراکتومتر» برمی‌آید.

بنابراین هیچ کدام از راه هایی که در نظرمان به شناسایی عسل طبیعی کمک می کرد، در حقیقت درست نیست.

برای مثال هرگز نمیتوان با تنها با دیدن شکرک زدن عسل بگوییم که آن عسل مصنوعی است. اما چرا؟

عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد، باید در واقع جامد باشد اما به‌طور اتفاقی مایع است لذا به محض این‌که شرایط آماده شود، این دگرگونی فیزیکی یعنی بلورین‌ شدن پدید می‌آید.

اما این موضوع به اندازه‌ای تاثیر منفی در ذهن مصرف‌کنندگان ایجاد کرده که آنها را در به شک انداخته و  از یک سو مشکل بزرگی برای تولید‌کنندگان در جریان عرضه به بازار به وجود آورده است.

باید توجه داشت شکرک‌زدن و خاصیت تبلور عسل نشانه‌ی نامرغوب بودن آن نیست اما بعضی افراد به اشتباه عسل بلوری‌شده را مصنوعی یا تقلبی می‌دانند. ( منبع )

 

به طور کلی یک عسل تقلبی چگونه ساخته میشود؟

شما میتوانید تولید عسل تقلبی را در ویدیو زیر که توسط صدا و سیمای ایران پخش شده است، خودتان ببینید.





مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها